JD Bouw BV - Logo

Woningbouw

Samen creëren we jouw droomwoning

Met één vast aanspreekpunt en met ons team van vakmensen garanderen wij korte lijnen en een perfect resultaat. Tijdens het gehele traject begeleiden we je van A tot Z en denken we nét iets verder met je mee dan een standaard aannemer.

Waarschijnlijk bouw je niet elke dag een nieuwe woning en komen er veel nieuwe dingen op je af. Van vergunningsaanvragen tot technisch tekenwerk en van het bepalen van stroompunten tot het kiezen van energiebesparende maatregelen. We gaan graag samen met je aan de slag om jouw droomwoning te realiseren.

Woningbouw - 2 onder 1 kap Emmelhage - Type C

Werkwijze

1. Ontwerpfase

Tijdens het eerste gesprek brengen we alle wensen en ideeën in kaart. We werken direct alle woonwensen uit in een uniek plan. En na afloop van het gesprek ga je naar huis met een schetsontwerp.

In een volgende afspraak bespreken we de bijbehoren offerte en eventuele verdere mogelijkheden zoals een uitbouw of een dakkapel. Dit ontwerp zal uitgewerkt worden door één van onze vaste architecten.

2. Vergunningsfase

Wanneer het ontwerp gereed is voor de bouwaanvraag, zullen wij dit voor jou organiseren. We zorgen dat alle tekeningen en berekeningen ingediend worden bij de gemeente.

Tijdens deze periode kun jij je oriënteren in de materiaalkeuzes, bijvoorbeeld de tegels, sanitair en gevelstenen. Maar ook breng je in deze fase een bezoek aan de installateur.

3. Bouwfase

Tijd om van start te gaan! Tijdens de bouw heb je nog steeds hetzelfde aanspreekpunt als in de eerdere fases. Wel zo prettig.

Met ons vakkundige team beloven we dat jouw huis tot in detail wordt afgewerkt.

Doordat we bouwen met prefab elementen is de bouwtijd korter dan bij traditionele bouw. Hierdoor komt de oplevering al snel in zicht.

Duurzaamheid

Energiezuinig bouwen

Een optimale thermische schil met maximale luchtdichtheid is de basis van jouw energiezuinige woning. Naast de basis heb je technische systemen nodig voor het opwekken van energie en het verwarmen en verkoelen van de woning. Dit zijn bijvoorbeeld zonnepanelen en een luchtwarmtepomp.

Met het oog op de toekomst van onze en de volgende generatie vinden wij het belangrijk om hier vooruitstrevend mee om te gaan. Wij adviseren je dan ook graag over de mogelijkheden.

Duurzaam bouwen

Sammi veldman

Bouwen is een kwestie van vertrouwen. Ik bewijs je graag in de praktijk dat wij dit vertrouwen waard zijn!

Sammi Veldman

Werkvoorbereider

Projecten

  • Alle projecten
  • Agribouw
  • Bedrijfsbouw
  • Projectbouw
  • Verbouw
  • Woningbouw
Woningbouw – Vrijstaande woning Hasselt
Woningbouw – 2 onder 1 kap Emmelhage – Type C
Woningbouw – 2 onder 1 kap Emmelhage – Type A
Woningbouw – 2 onder 1 kap Emmelhage – Type D
Woningbouw – 2 onder 1 kap Emmeloord
Woningbouw – 2 onder 1 kap Emmeloord
Woningbouw – 2 onder 1 kap Bant Boshoek
Woningbouw – Vrijstaande woning Emmeloord
Woningbouw – 2 onder 1 kap Bant Hooiwagen

Kom in contact

Wij denken graag met je mee!

Samen creëren we jouw droomwoning of zorgen we dat jouw huidige woning weer helemaal up-to-date wordt. Met één vast aanspreekpunt en met ons team van vakmensen garanderen wij korte lijnen en een perfect resultaat.